Salon Coafura

Salon coafura

Salon Coafura

este locul unde cauti o schimbare de look fie ca esti femeie sau barbat. Daca dorinta ta de mult timp este de a deschide un salon, atunci nu te descuraja. Numarul mare si concurenta dintre saloane ar trebui sa te puna pe ganduri inainte sa iei o decizie. Insa si capitala a devenit din ce in ce mai populata in ultimul timp. Din surse sigure ale unui sondaj, industria saloanelor de infrumusetare este in crestere fata de anii precedenti.

Conditii

Salon coafura poate fi un vis implinit in anumite conditii. In primul rand trebuie sa ai experienta sau daca nu, sa angajezi personal cu experienta. Daca clientii tai sunt multumiti de serviciile tale, atunci drumul tau spre succes este asigurat. In general clientii sunt atrasi de lucruri noi cum ar fi stiluri noi, trenduri, consiliere bazata pe cercetare si chiar socializare. Socializarea in saloanele de infrumusetare a devenit un trend si se poarta de sute de ani. Ceea ce conteaza cel mai mult este faptul ca clientul este foarte multumit si te poate recomanda.

Cateva sfaturi

Salon coafura -cateva sfaturi- folosete si recomanda produse profesionale. Chair daca sunt mai scumpe, aceste produse au ani de cercetare in spatele lor si sunt testate in laboratoare specializate. Informeaza-te cat mai mult din reviste si carti de specialitate pentru ingrijirea parului, pielii si unghiilor. Participa la diferite seminarii ce prezinta produse, tratamente si oameni de succes ce iti pot oferii informatii importante. Cu aceste cunostinte vei putea oferii consiliere clientilor tai, acesta fiind un atu foarte important in drumul tau spre succes.

Salon Coafura trebuie sa fie o incapere curata, ingrijita, cocheta si spatioasa pentru a oferi confort clientilor. Uneltele si sculele pentru coafat, tuns, cosmetica  si manichiura trebuiesc sterilizate dupa fiecare folosire. Nu lasa clientul sa astepte, programeaza cu atentie fiecare client si pune la socoteala si o pauza binemeritata de refacere sau relaxare. Sunt multe aspecte si sfaturi pe care o sa le descriem intrun viitor articol pe website-ul nostru Salon Cotroceni.
salon coafura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *