Frizerie Cotroceni

Frizerie Cotroceni

Frizerie Cotroceni

este unul dintre serviciile pe care le oferim clientilor nostri. Acest domeniu se adreseaza in special barbatilor si copiilor ce doresc sa aiba un look nou sau opteaza pentru tunsoare. Astazi exista o multime de stiluri si trenduri atat pentru adulti cat si pentru cei mici. Ca si un indiciu pentru inspiratie putem rasfoi cateva reviste de actualitate in domeniu din salon cotroceni. Putem urmarii un video pe monitorul din sala de coafor. Sau alte solutii cum ar fi internetul, youtube unde gasim diferite noutati si celebritati ce prezinta noi stiluri in frizuri.

Locatie

Frizerie Cotroceni sunt cuvintele pe care le cautati atunci cand aveti nevoie de o tunsoare sau un nou look. Si mai sunt cuvintele care le folosesti la cautarea unei frizerii intro locatie din zona Cotroceni. Din acest motiv, noi am facut tot posibilul ca sa ne gasesti printre primele rezultate din prima pagina pe google. Locatia noastra se afla in aceasta zona, foarte aproape de gradina botanica sau de renumitul Palat Cotroceni.

Sala

Frizerie Cotroceni – sala unde se desfasoara aceasta activitate este una incapatoare, curata si cocheta. Ea cuprinde doua posturi de lucru, doua posturi de spalare, o canapea de asteptare. In timp ce astepti ca vopseaua sau tratamentul sa isi faca efectul vei putea bea o cafea la bucatarie. Sau vei putea astepta pe canapea urmarind emisiuni preferate la televizor. Fumatul este interzis in aceasta incapere, insa poti sa fumezi pe balcon, in locul special amenajat pentru acest viciu.

Echipa

Frizerie Cotroceni are o echipa bine pregatita datorita experientei indelungate in aceasta latura a hairstilului. O echipa sociabila formata dintr-un grup de fete dragute si amiabile ce iti vor oferii consiliere gratuita in acest domeniu. Va asteptam in fiecare zi cu drag la Salon Cotroceni. Fa acum o programare pentru un nou look sau pentru o noua tunsoare si vei beneficia de reducere la produsele folosite. Viziteaza pagina de contact si trage cu ochiul la galeria ce cuprinde cateva inagini cu diferite lucrari ale coaforilor si frizerilor.
frizerie cotroceni