Coafor Cotroceni

Coafor Cotroceni

Coafor Cotroceni este unul dintre serviciile oferite de echipa noastra. O  echipa formata atat din coafori si frizeri cat si hairstilisti cu o experienta vasta in acest domeniu. Vei beneficia de consiliere gratuita pentru alegerea stilului care ti se potriveste. Fiecarei persoane i se potrivesc anumite coafuri, in functie de forma faciala si alte detalii. Noi va ajutam sa faceti alegerea potrivita care sa va scoata in evidenta trasaturile frumoase.

Stiluri

Coafor Cotroceni executa diferite stiluri de coafuri. Pe langa bucle sau coafuri de ocazie, coafuri lejere sau speciale pentru evenimente. va oferim si coafuri personalizate sau trenduri. Cunoastem ca trendurile apar dupa prezentarea modei sau evenimente speciale la care diferite celebritati isi etaleaza stilul. Consulta cataloage de moda sau evenimente cu celebritati, alege o coafura care crezi ca te-ar reprezenta. Alege serviciile noastre pentru realizarea stilului ales de tine.

Alegere

Coafor Cotroceni este unul dintre serviciile de baza pe care le oferim clientilor nostri. Socializarea face bine la minte si sanatate. Din acest motiv am ales sa fim o echipa iubitoare si sociabila. Te asteptam astazi cu o programare si vei beneficia de servicii de calitate la preturi fara concurenta. Alege Salon de infrumusetare Cotroceni si iti vom dovedi cai ai facut cea mai buna alegere!

Sala

Coafor Cotroceni este reprezentat printrun spatiu marinimos, curat si intim. In aceasta sala se afla doua posturi de coafor, un post de spalare, canapea si standuri de prezentare. Sala de coafor este separata de sala mani-pedi sau alte activitati. Este o sala dedicata exclusiv serviciilor de coafor. Aici vei avea parte de intimitate, relaxare, rasfat si socializare. Vei putea sa folosesti bucataria pentru o gustare sau o cafea. Sau poti fuma o tigare pe balcon, in locul special amenajat pentru astfel de activitati. Te asteptam cu o programare la salon cotroceni numerele de telefon sunt afisate la pagina de contact.